Kalo tek permbajtja

45 Days Shampoo Brave Reds

Ska gjendje
Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Revlon Professional 45 Days Shampoo Brave Reds
Shampo hidratuese per te kuqe te guximshme.
E pershtatshme per tonet e kuqe ,nuancat ideale 6 dhe 66 .
Satisfaksion per plote 45 dite ! Ne 1 aplikim kurseni ne kohe dhe ne para ...
Ngjyre vibrante per nje kohe me te gjate , fale depozitimit gradual  te pigmenteve ne fibrat e flokeve. Te gjitha benefitet e shampos hidratuese se bashku me nje mbrojtje dhe jetegjatesi te ngjyres se flokeve.
Nuk ka nevoje te perdorni doreza gjate aplikimit, nuk le njolla. 
MBROJTJE E NGJYRES | SHUME SHKELQIM | FILTRA UV | ANTIOKSIDANT | MBROJTE TERMIKE |PA SULFAT.