Kalo tek permbajtja

RESTART BALANCE CLAY SCALP MASK

Lek 5,500.00
-

Me informo kur te vije

MASKE FLOKESH  - nga Revlon Professional  

Kjo maskë balte me veprim të dyfishtë ndihmon për të ekuilibruar mikrobiomën e kokës dhe në pastrimin thellë të saj. E pasur me përbërës të frymëzuar nga balta që kujdeset ndaj lëkurës, ajo thith vajin dhe largon produktet e panevojshme duke pastruar kokën në mënyrë të përsosur atë. 

10x15ml.