Kalo tek permbajtja

PROYOU VOLUME SUB UP 350ML

Lek 1,300.00
-

Me informo kur te vije

 Substance Up / Koncentrat Voluminizues dhe Disiplinues
  • Rigjallëron flokët dhe shton trup dhe vëllim .
  • Ushqen fibrat e flokeve ,duke i dhene definim dhe kontroll ne stilim.
  • Kontroll mestar .
  • Shton Volum dhe disiplinon floket.
  • Floket mund te ristilohen lehtesisht.
  • Shkelqim natyral.
  • Pastrohet me lehtesi.