Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

PROYOU NUTRITIVE SHAMPOO

Lek 900.00

Me informo kur te vije

Nutrive Shampoo / Shampo Ushqyese
Per floke te thate e te dehidratuar i cili ka nevoje per trajtimi/ushqim ne thellesi.
Formule aktive e pasur me vitamina, me permbajtjen e ekstraktit te Sojes dhe vajit Linsed ,hidratojn dhe ushqen floket duke i bere me te bute , me te forte dhe me shume shkelqim.