Kalo tek permbajtja

PROYOU EXTREME MOUSSE 400ML

Lek 1,300.00
-

Me informo kur te vije

Firm Hold Musse
  • Hidraton floket duke krijuar mburoje nga agresoret e jashtem 
  • Permireson krehien pavarsisht se kur e aplikoni ne floke te lagur apo ne te thate.
  • I jep force dhe strukture flokeve 
  • Kontroll dhe definim ne stilim
  • Siguron nje perfundim statik, i palevizur per kohe te gjate.
  • Nuk shton peshe as nuk le teprica.