Kalo tek permbajtja

PROYOU THE AMPLIFIER SHAMPOO

Lek 1,000.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE AMPLIFIER SHAMPOO - Shampo volum nga Revlon Professional.

Formule e lehte jo renduese e krijuar per floke te holle dhe te rralluar me sistemin VOLUME BOOST  i cili jep trashesi per nje pamje te plote dhe me shkelqim.

Volumizing Shampoo pastron floket me delikatese per nje pamje te plote dhe te shendetshme.

Masat: 350ml, 1000ml, 85ml

Me shume volum?

Aplikoni VOLUMIZING CONDITIONING FOAM mbi floke te thare me peshqir.