Kalo tek permbajtja

PROYOU THE TONER SHAMPOO

Lek 1,000.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE TONER SHAMPOO - Shampo per floke bjonde nga Revlon Professional.

Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasura me sistemin VIOLET BRIGHT i cili eliminon menjehere nen-tonet e ngrohta per neutralizim te plote me aplikimin e pare.

Neutralizing Shampoo, pastron ne thellesi dhe neutralizon tonet e ngrohta ( verdha ) ne floket bjonde ose me thinja.

Perdorimi: Mund ta përdoreni çdo ditë/shpesh. Aplikojeni dy herë në flokë të lagur. Heren e dytë, lëreni të veprojë për 2 min. Masazhojeni butësisht. Shpëlajeni tërësisht.

85ml/350ml /1000ml