Kalo tek permbajtja

PROYOU THE TONER FOAM

Lek 1,200.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE TONER FOAM - Shkume pa shplarje per floke bjonde nga Revlon Professional.

Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasura me sistemin VIOLET BRIGHT i cili eliminon menjehere nen-tonet e ngrohta per neutralizim te plote me aplikimin e pare.

Neutralizing Conditioning Foam, neutralizues i perforcuar kundra toneve te verdha ne floket bjonde.

Perdorimi: Pas larjes me Shampo, aplikojeni nga mesi i gjatësise se flokut deri në fund. Mos e shpëlani.

165ml