Kalo tek permbajtja

PROYOU THE TAMER SHAMPOO

Lek 1,000.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE TAMER SHAMPOO - Shampo kundra frizz nga Revlon Professional.

Formulat FRIZZ BLOCK zbusin dhe mbajne nen kontroll floket e veshtire apo te ashper per floke te bute dhe te menaxhueshem.

Smoothing Shampoo, lan mire flokët e djegur dhe te pa bindur, duke i lënë të butë, të kontrollueshëm, me volum dhe të mëndafshte. 

Perdorimi: Mund ta përdorni çdo ditë /shpesh. Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni butësisht. Shpëlajeni tërësisht. 
350/1000 ml 
pH: 4,4 - 5. 

 350ml/1000ml