Kalo tek permbajtja

PROYOU THE TAMER CONDITIONER

Lek 1,000.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE TAMER CONDITIONER - Balsam anti- frizz nga Revlon Professional.

Formulat FRIZZ BLOCK zbusin dhe mbajne nen kontroll floket e veshtire apo te ashper.

Smoothing Conditioner, ushqen dhe zbut floket duke lehtesuar krehjen dhe menaxhimin e tyre.

Perdorimi: Pas larjes me Shampo, aplikojeni nga mesi i gjatësise se flokut deri në fund. Lëreni për 2 min. 
Shpëlajeni tërësisht.

350ml