Kalo tek permbajtja

PROYOU THE KEEPER MASK

Lek 1,500.00

Me informo kur te vije

THE KEEPER MASK - Maske per floke te lyer nga Revlon Professional.

Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve te lyer me setin qe permban sistemin tone COLOR DEFEND. Permireson shkelqimin dhe i ben floket e mendafshte, si dhe zgjat efektin me definicion te larte pas lyerjes duke reduktuar zbehjen. 
Pas larjes me Shampo, aplikojeni nga mesi i gjatësise se flokeve deri në skaje. 
Lëreni të veprojë për 3-5 min. Shpëlajeni tërësisht.

Color Care Mask, formule e cila parandalon zbehjen e njgyres se flokeve.

Masat: 500ml, 60ml