Kalo tek permbajtja

PROYOU THE KEEPER BOOSTERS

Lek 2,200.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE KEEPER BOOSTERS - Ampula per mirembajtjen e flokeve te lyer nga Revlon Professional.

Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve te lyer me setin qe permban sistemin tone COLOR DEFEND. Permireson shkelqimin dhe lemueshmerine, si dhe zgjat efektin me definicion te larte pas lyerjes duke reduktuar zbehjen.

Pas Balsamit ose Maskës, aplikojeni nga mesi i gjatësise deri në skaje 

Mos e shpëlani.

Color Care Boosters, kujdesje e plote per floket e lyer.

Pakete: 10 ampula nga 15ml