Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER BUMP UP | Duo Cosmetics

PROYOU THE AMPLIFIER BUMP UP

Lek 1,400.00
SPRAY STILUES PER VOLUM-nga Revlon Professional.Merrni kontrollin dhe rrisni volumin! Formulat tona me teknologjine VOLUME BOOST sigurojnestilime me definicion te larte duke fryer dhe trashur fijen e flokut.Spërkateni në rrënjët e lagura, masazhojeni dhe thajeni mirë.Masa: 250mlPer me shume trashesi, aplikoni AMPLIFIER SUBSTANCE UP.
Nen total: Lek 1,400.00
Ruaj Hiq

SPRAY STILUES PER VOLUM-nga Revlon Professional.
Merrni kontrollin dhe rrisni volumin!
Formulat tona me teknologjine VOLUME BOOST sigurojne
stilime me definicion te larte duke fryer dhe trashur fijen e flokut.
Spërkateni në rrënjët e lagura, masazhojeni dhe thajeni mirë.
Masa: 250ml
Per me shume trashesi, aplikoni AMPLIFIER SUBSTANCE UP.

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.