Kalo tek permbajtja

PROYOU MOUSSE MEDIUM

Lek 1,300.00
-

Me informo kur te vije

SHKUME FLOKESH ME KONTROLL MESATARE- nga Revlon Professional  

Shton shkëlqim dhe vëllim , jep kontroll dhe theksim.

Aplikojeni në flokë të lagur me duar dhe pastaj thajeni.  

400 ml  

pH: 6,2 - 7,2