Kalo tek permbajtja

PROYOU THE DEVELOPER 30VOL

Lek 1,200.00

Me informo kur te vije

ProYou Developer 30Vol 9% - Oksikrem per aktivizimin e bojrave me amoniak ProYou nga Revlon Professional.

  • Çelje 4 tone
  • E pershtatshme per nuancat Natyrale, Super Natyrale dhe Super Bjonde