Kalo tek permbajtja

PROYOU THE DEVELOPER 10VOL

Lek 1,200.00

Me informo kur te vije

ProYou Developer 10Vol 3% - Oksikrem per aktivizimin e bojrave me amoniak ProYou nga Revlon Professional.

  • Çelje 1 ton
  • Nuancat Natyrale dhe Super Natyrale