Kalo tek permbajtja

Orofluido Shine Spray

nga Orofluido
Lek 1,500.00
-

Me informo kur te vije

Orofluido Shine Spray

Shkelqim i menjehershem, teksture e lehte, fluide dhe e mendafshte si flori i lenget, i cili lejon perthithje te shpejte duke dhene shkelqim te menjehershem. Lehteson krehjen e okeve te thare si dhe redukton Frizz.
Praktik, aplikim spray. Aplikojeni mbi gjatesite dhe majat e fokeve. Sperkatni
mbi foke te thare duke ruajtur nje distance prej 20cm.