Kalo tek permbajtja

Beauty Elixir

nga Orofluido
Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

Orofluido Beauty Elixir - Vaj flokesh me Argan, Cyperuss, Linen

Hidhni disa pika Orofluido mbi palmen e dores duke marre parasysh gjatesine e flokut, tipin dhe trashesine. Tekstura e saj e mendafshte perthithet menjehere duke mos lene teprica mbi floke. 

Aplikimi mbi floke te njome

  1. Redukton kohen e krehjes dhe tharjes
  2. I le floket e lehte, te mendafshte dhe lehteson krehjen
  3. I jep flokut trashesi dhe levizshmeri
  4. Permireson shkelqimin e flokeve

Aplikimi mbi floke te thare

  1. Shkelqim i menjehershem dhe i pa-krasueshem
  2. Lehteson krehjen dhe kontrollon elektrizimin
  3. I le floket e bute, nen kontroll dhe elastik

Per  nje ritual me te plote Orofluido mund te provoni Shampo, Balsam dhe Maske Orofluido

Ku mund ta gjeni

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Orofluido.

Salloni me i afert >