Kalo tek permbajtja

Thickening Tonic

nga Label.Men
Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

Label.Men Thickening Tonic

Nje xhel i lenget i vecante, i cili jep trashesi dhe definicion, per stilime ekstreme Mat.

Efekti

Spray me teksture kashmiri qe jep definicion, volum si dhe mundesine e krijimit te stilimeve Mat mbi cdo lloje floku.

Rekomandohet per

Floke pa volum qe nuk ngrihen, te uritur per nje volum dhe teksture maksimale.

Perdorimi

Tundeni shishen dhe sperkatni mbi floke te njome, duke ndertuar me shume shtresa sipas tekstures dhe kontrollit te deshiruar.

Ku mund ta gjeni

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.Men

Salloni me i afert >