Kalo tek permbajtja

Sculpting Pomade

nga Label.Men
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

Label.Men Sculpting Pomade
Pomade klasike me baze uji, me shkelqim modern.
Efekti
Perdoreni per pamje te ngrituar me kontroll dhe shkelqim te ndryshueshem.
Rekomandohet per
Meshkuj te cilet kerkojne nje produkt me kontroll dhe shkelqim, por qe lahet me shume lehtesi.
Perdorimi
Aplikojeni mbi floke te thare per kontroll te larte dhe shkelqim te ulet, ose mbi floke te njome per kontroll te lehte dhe shkelqim te larte.
Ku mund ta gjeni
Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.Men