Kalo tek permbajtja

Max Wax

nga Label.Men
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

Label.Men Max Wax
Dyll i ri-modelueshem i cili jep definicion, shkelqim dhe kontroll te larte i cili zgjat gjithe diten.
Efekti
Kjo paste stiluese perdoret per te trashur floket dhe per krijuar kontroll maskimal. Max Wax ofron kontrollin me te larte te linjes Label.Men.
Rekomandohet per
Meshkuj qe kerkojne kontroll te larte dhe me shkelqim. Krijuar per te kontrolluar te gjihe llojet e flokeve dhe stilimeve, duke perfshire edhe floket e ashper, te trashe apo me onde.
Perdorimi
Shperndajeni midis duarve dhe aplikojeni ne menyre te barabarte mbi floke. Aplikoni me shume nese nevojitet kontroll me i larte.
Ku mund ta gjeni
Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.Men