Kalo tek permbajtja

Grooming Cream

nga Label.Men
Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

Label.Men Grooming Cream

Krem i lehte stilues me kontroll dhe definicion natyral

Efekti

Ushqen, krijon trashesi dhe teksture. Mund te perdoret si produkt i vetem, ose si para-pergatitje per te ndertuar teksture dhe kontroll me te larte

Rekomandohet per

Meshkuj te cilet kerkojne floke te stiluar dhe nen kontroll por pa ndjesine e ngjitjes apo te ngurtesise.

Perdorimi

Aplikojeni si produkt i vetem stilues, ose si pergatitje e nje stilimi me me shume teksture, volum apo kontroll. Sasia e perdorur percakton edhe nivelin e kontrollit dhe tekstures perfundimtare. Stilimet qe mund te krijoni me kete produkt jane te pa limit.

Ku mund ta gjeni

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.Men

Salloni me i afert >