Kalo tek permbajtja

Deconstructor

nga Label.Men
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

Paste stiluese flokesh e cila jep trashesi dhe kontroll afatgjate, me pamje Mat.
Efekti
Jep volum, trashesi afatgjate dhe kontroll te larte nga rrenjet por me pamje natyrale Mat.
Rekomandohet per
Meshkuj qe kerkojne nje produkt i cili jep kontroll te larte por me pamje natyrale dhe Mat, pa shkelqim.
Perdorimi
Aplikoni nje sasi te vogel midis duarve dhe pastaj shperndajeni ne menyre te barabarte duke krijuar definicion dhe teksture. Aplikoni me shume nese nevojitet kontroll me i larte.
Ku mund ta gjeni
Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.Men.