Kalo tek permbajtja

Wax Spray 150ml

nga Label.m
Lek 1,900.00

Me informo kur te vije

Label.m Brunette Texturising Volume Spray 

label.m Wax Spray eshte nje produkt unisex i gjithanshem, i cili mundeson krijimin e 
pamjeve te tendencave te fundit si me teksture, me gersheta apo stilimet e shtira pas (slicked-back).
 
Ne fillim del si nje shkume e lehte, e cila shkrihet ne nje dyll transparent, qe thahet menjehere dhe
rezistent ndaj lageshtires. Label.m Fashion Edition Wax Spray nuk eshte aspak mgjites dhe mundeson
ri-modelimin e pamjes apo stilimit me shume  lehtesi, duke shtuar nje teksture e cila eshte perfekte
per stilime kreative.
 
Nese deshironi te krijoni nje pamje me teksture - pa problem,
nje pjese te flokeve te shtrire dhe me shkelqim - e lehte fare!
 
Por ka edhe me shume, mund te perdoret si baze per te ndihmuar
ne krehjet e drejta, njekohesisht duke mbrojtur floket me teknologjine
ekskluzive Enviroshield Complex.