Kalo tek permbajtja

Tourmaline Dryer White

nga Label.m
Lek 10,000.00
-

Me informo kur te vije

label.m Tourmaline Dryer White

Tharesja e flokeve label.m eshte super e lehte dhe me nje doreze shume praktike e cila nuk te rreshqet nga duart.

Fryerja e fuqishme krijohet nga motori me performance te larte 2200 Watt i cili pershpejton kohen e tharjes sebashku me teknologjine ION. Kjo tharese leshon ION-e negative duke kyçur ngjyren dhe lageshtiren e flokeve me rezultate anti-statike per te arritur tharjen perfekte. 

Ky produkt ka nje izolim te dyfishte, i ndertuar me materiale teper te forte dhe me nje Sistem Kyçes i cili parandalon demtimet kur tharesja bie nga dora, per nje jete me te gjate.

Kjo tharese vjen ne dy variante, e Bardhe dhe e Zeze.