Kalo tek permbajtja

Sea Salt Spray

nga Label.m
Lek 2,300.00
-

Me informo kur te vije

Produkti multifunksional stilues i cili mund te perdoret me vete ose si baze per stilime me volum, teksture apo kontroll afatgjate .

  • Permban si perberes kryesor algat nga thellesit e oqeanit ne Hawaii
  • Minerale te pasterta nga oqeani
  • Krijon volum dhe teksture

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.