Kalo tek permbajtja

Relaxing Balm

nga Label.m
Lek 2,300.00
-

Me informo kur te vije

Per floke te drejte dhe te qendrueshme

  • Ndihmon per te mbajtur drejt flokun (kacurrel, me onde) 
  • Permireson pamjen e fijeve te ndara te flokut
  • E pershtatshme per floke te trajtuar kimikisht (floke te dekoloruar)

    Per efekt maksimal rekomadohet qe te perdoret me kremin e saj Smoothing Cream.

    Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

    Salloni me i afert >