Kalo tek permbajtja

Protein Spray

nga Label.m
Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

Forcim dhe mbrojtje

  • Perforcon strukturen e flokut
  • Mbrojtes nga stilimet me nxehtesi dhe eviton zbehjen e ngjyres se flokut
  • Rregullon nivelin e hidratimit dhe lemon flokun

    Per mbrojtje edhe me efikase rekomadohet qe te perdoret me Heat Protection Spray.

    Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

    Salloni me i afert >