Kalo tek permbajtja

Powder To Wax 20g

nga Label.m
Lek 2,300.00
-

Me informo kur te vije

Label.m Dry Powder To Wax
Pluhuri shndërrohet në një dyll të butë për t'i dhënë rrënjëve të flokëve më pak lagështi dhe një përfundim krejtësisht mat.

Përdoreni në flokë të lagur për më shumë volum dhe thajini butësisht me pëlhurë, ose në flokë të thatë.

Tundeni fort pluhurin dhe me pëllëmbët tuaja fërkojeni fort për të krijuar një masë dkremoze të butë.
Përzihet në mënyrë të përsosur në flokë.

Cmimi klient: 2000lek