Kalo tek permbajtja

Powder Spray Red

nga Label.m
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

Label.m Powder Red Spray

Powder Spray eshte nje trend i ri , argetues i pershtatshem per festivale.Sprajt qe thahet shpejt per nje ngjyre te menjehereshme,e cila jep nje teksture te mprehte me nje qendrim unik. Sptajt i lehte ne perdorim i cili lejon te krojini trendet me te reja te pasarelave, ombré dhe fije dramatike - transformoni pamjen tuaj pa asnje brenge!

Perzjejeni mire dhe sprucojeni 20 cm larg flokeve. Lejojini te thahen per pak minuta para se ti krihni per nje efekt me te lehte ose per te shtuar produkt per efektet me intensiv. 

Keshille stilimi : Per te perfituar tonin natyral pastel, perfundoni me  label.m Dry Shampoo ose per nje perfundim me shkelqim perfundoni me label.m Shine Mist.