Kalo tek permbajtja

Moulding Clay

nga Label.m
Lek 2,300.00
-

Me informo kur te vije

Per mbajtje dhe kontroll te flokut pa e renduar ate, per nje stilim te bute

  • Shkelqim te ulet
  • Ideal per floket e shkurter
  • Me perberes natyral

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

Salloni me i afert >