Kalo tek permbajtja

Label.m Intensive Repair Shampoo

nga Label.m
Lek 2,200.00
-

Me informo kur te vije

Nje shampo e pasur dhe ushqyese per floke me pamje te thate dhe te demtuar

  • Riparon intensivisht te gjitha shtresat e flokut
  • Formuluar me nje koncentrim te larte te Tri-Molecular Complex
  • I le floket me shkelqim, te forcuar dhe me pamje te shendetshme

Nese nevojitet, kombinojeni me Intensive Repair Conditioner dhe Intensive Repair Mask, per trajtim super intensiv.

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

Salloni me i afert >