Kalo tek permbajtja

Label.m Heat Protection Spray

nga Label.m
Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

Forcim dhe mbrojtje.

  • Mbron flokun nga stilimet me nxehtesi te larte
  • Vesh flokun me shtrese mbrojtese ndaj rrezeve UV
  • Mbron flokun nga temperatura deri ne 225°C (437°F)! 

    Per mbrojtje edhe me efikase rekomadohet qe te perdoret me Protein Spray.

    Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

    Salloni me i afert >