Kalo tek permbajtja

Hairspray

nga Label.m
Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

Label.m Hair Hairspray

Permban pro-vitamin B5,  mbrojtes ndaj rrezeve UV  dhe hidratues natyral per te mbrojtur, duke fiksuar stilimin dhe duke i dhene shkelqim.

Udhezime: Perzjejeni mire. Sprucojeni 30cm larg flokeve aty ku doni te fiksoni stilimin. Aplikojeni ne floke te thate. Lehtesisht hiqet me kreher ose me larje.