Kalo tek permbajtja

Hair Glue

nga Label.m
Lek 2,300.00
-

Me informo kur te vije

Mban flokun te qendrueshem me efekt mat 

  • Qendrueshmeri te forte dhe e leht per tu pastruar
  • Mund te perzihet me produktet e tjera Label.m

Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Label.m.

Salloni me i afert >