Kalo tek permbajtja

Detox Purify Exfoliating Shampoo Step 1

nga Intragen
Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Trajtim per nje mbrojte dhe Detox te plote.

Shampo - Hapi i Pare i Trajtimit

Shampo me perberes esfoliues dhe agjente mbrojtes te cilet ndihmojne ne bllokimin dhe largimin e metaleve/mineraleve te pranishem tek uji, duke parandaluar depozitimin e tyre ne floke.

Rreth Trajtimit te plote

Nje trajtim intensive per tu aplikuar 2 here ne jave per nje periudhe 2 javore, e cila do te purifikoje, restauroje dhe mbroje floket nga ashpersite dhe ndotjet e mjedisit te jashtem. Trajtimin ndiqeni me nje faze mirembajtjeje 3 mujore duke e aplikuar 1 here ne jave.

Per te zgjatur benefitet e Total Detox Remedy, programi i trajtimit duhet te perseritet ne shtepi 2 ose 3 here ne vit.

Veprimi

Mbron floket kundra ndotjeve te ambientit, ndaj rrezeve UV, dhe ashpersive te perditshme.

Aplikimi

  1. Aplikoni Purify Exfoliating Shampoo direkt mbi floke te thare dhe te pa-lare, masazhojeni me delikatese per 5 minuta.
  2. Shtoni pak uje dhe shampo mbi floke. Masazhojeni perseri drejt kurores se kokes. Pasi ta masazhoni mbi gjithe siperfaqen e flokeve shperlajeni me uje te bollshem. Thajeni me delikatese.
  3. Duke u nisur nga qafa aplikoni Restore Mask duke perdorur nje furce dhe letra metalike, seksion pas seksioni. Vendosni ngrohesen me 40 grade per 3 minuta.
  4. Shperlajini floket me uje te bollshem dhe thajini me peshqir.
  5. Aplikoni Defend Serum mbi floket te njome dhe thajini sipas deshires. Per te perfunduar, ri-aplikoni serumin mbi floke te thare.

Rezultatet

  • 92% me pak ndotje te flokut
  • 90% konfirmuan se floku eshte i mbrojtur ndaj aromave te perditshme.