Kalo tek permbajtja

Equave Sun Protection Detangling Conditioner

Lek 1,300.00

Me informo kur te vije

Equave Sun Protection Detangling Conditioner

Maske pa shplarje e  PASUR ME KERATINE dhe me filtra UV
Maske pa shplarje per mbrojtje gjate kohes se Veres.
Krijuar specifikisht per perdorim gjate kohes kur floket ekspozohen ne temperaturat e larta te diellit, duke i mbrojtur nga efekti demtues i rrezeve ultraviolete.
Lehteson krehjen rigjeneron dhe hidraton fibrat kapilare.
Formuluar si nje produkt me dy-faza, kombinon fazen e siperme e cila jep kondicionim dhe shkelqim, me fazen e poshtme e cila siguron hidratim dhe ushqim.Gjithmone para perdorimit duhet tundur shishja qe te perzjehen ingredientet.
Formula permban nje spekter-te gjere filtrash solare UVA/UVB te cilet ofrojne nje mbrojtje teper efektive gjate stines se veres
Rezultat i menjehershem: floke te mendafshte dhe rrezatues gjate gjithe stines se veres.