Kalo tek permbajtja

Equave Hydro Detangling Conditioner

Lek 1,300.00
-

Me informo kur te vije

Equave Hydro Detangling Conditioner

• Energji per floket.

• Ndihmon ne permiresimin e tekstures se flokeve.

• Siguron butesi.

E PASUR ME KERATINE Instant leave-in detangling conditioner.

Formuluar si nje produkt me dy-faza, kombinon fazen e siperme e cila jep kondicionim dhe shkelqim, me fazen e poshtme e cila siguron hidratim dhe ushqim. Gjithmone para perdorimit duhet tundur shishja qe te perzjehen ingredientet.

Hydro Conditioner lehteson krehjen dhe jep shkelqim. Kujdeset dhe mbron pjesen e jashtme te flokeve.

Rigjeneron strukturen kapilare ne floket e thate dhe te demtuar.

Rezultati i menjehershem: floke te bute, te menaxhueshem, dhe plot energji.