Kalo tek permbajtja

Curly Mousse

nga Orofluido
Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Orofluido Curly Mousse
SHKELQIM I MAHNITSHEM, DEFINICION DHE KONTROLL
Nje shkume e paster, e lehte dhe e pasur me perzierjen e çmuar te tre vajrave natyral - argan, cyperus dhe linseed - dhe perberesit aktive te cilet sigurojne definicion dhe kontrollin e nevojshem per te krijuar kaçurrela afatgjate, te levizshme dhe me shkelqim pa i ngurtesuar floket. Nje shkume stiluese e cila i le kaçurrelat dhe ondet e buta dhe te mendafshta pa sakrifikuar kontrollin. Thahet menjehere, nuk le teprica, dhe mund te eliminohet me krehje. Gjithashtu ofron mbrojtje termike optimale duke ruajtur ne maksimum shendetin e flokeve.
Format 300ml.