Kalo tek permbajtja

Tech Series Control Foam

Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Tech Series Control Foam
Shkume e cila ju mundeson stilime me teksture, kontroll afatgjate dhe volum. Shkelqim mesatare.

Benefitet
  • Amino Acide Keratine: Proteine e veçante e cila ndihmon ne forcimin e flokut.
  • Polimere: Siguron kontroll te larte dhe afatgjate.
  • Polimere Fiksuese: I jep flokeve volum.
Perdorimi
Aplikojeni per te krijuar stilime me kontroll te besueshem qe zgjat. Nje zgjidhje e pershtatshme per meshkuj me floket masater ose te gjate. Aplikoni nje sasi te mjaftueshme mbi floke te njome ( jo shume te lagur). Lerini te thahen natyralisht ose stilojini me tharese.