Kalo tek permbajtja

PROYOU THE DEVELOPER 20VOL

Lek 1,200.00

Me informo kur te vije

ProYou Developer 20Vol 6% - Oksikrem per aktivizimin e bojrave ProYou nga Revlon Professional.

  1. Çelje 2 tone
  2. Nuancat Natyrale dhe Super Natyale
  3. Ideale per mbulimin e thinjave