Kalo tek permbajtja

ColorSilk 43 Medium Golden Brown

nga Revlon
Lek 470.00
-

Me informo kur te vije

Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese

Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje!

  • 100% mbulim thinje
  • Pa Amoniak

Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon duke perfshire perzierjen speciale te pigmenteve , balsamit dhe polimereve jep nje rezultat fantastik duke vene ne dukje nje ngjyrim uniform te flokut nga rrenja ne maja , shume dimensional dhe multi-refleks brenda tonalitetit te ngjyres se aplikuar.

Ky paketim perfshin:

  • Dorezat
  • Oksikremin
  • Bazen ngjyruese pa amoniak.
  • Shampon pas lyerjes.

Ngjyre multi-dimensionale qe duket natyralisht vezulluese. 100% mbulim thinje.

Aplikimi

  • Ju lutemi te ndiqni instruksionet brenda paketimit, por disa nga pikat e rendesishme jane:
  • Per rezultat me te mire, ne fillim aplikojeni bojen mbi rrenje ne seksione te vogla (0.5cm secila).
  • Koha e zakonshme per zhvillimin e ngjyres eshte 25 minuta, por nese keni thinja te veshtira, shtoni edhe 5 minuta me shume ( pra 30 minuta ne total)
  • Nese perdorni nuancat Ultra BLonde 03, 04 ose 05, duhet qe te shtoni edhe 20 minuta nga koha standarte e zhvillimit te ngjyres ( 45 minuta ne total).