ColorSilk 37 Dark Golden Brown

Brand: Revlon

Lek 470.00

ne gjendjene gjendjeMbaruar
- Transporti llogaritet te kasa
Mbaruar

Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon duke perfshire perzierjen speciale te pigmenteve, balsamit dhe polimereve jep nje rezultat fantastik duke vene ne dukje nje... Lexo me shume

Pagesa behet pasi te merrni porosine.

Transport Falas per çdo blere mbi 1700L ne te gjithe Shqiperine.

Ne Tirane porosia vjen brenda 24H Hene-Shtune. Ne rrethe vonon 2-3 dite pune.

Kosove porosia vonon 5-6 dite pune. Transporti shkon nga 625L (€5) deri ne Falas per blerje mbi 6000L (€49).

Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese

Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje!

 • 100% mbulim thinje
 • Pa Amoniak

Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon duke perfshire perzierjen speciale te pigmenteve, balsamit dhe polimereve jep nje rezultat fantastik duke vene ne dukje nje ngjyrim uniform te flokut nga rrenja ne maja, shume dimensional dhe multi-refleks brenda tonalitetit te ngjyres se aplikuar.

Ky paketim perfshin:

 • Dorezat
 • Oksikremin
 • Bazen ngjyruese pa amoniak.
 • Shampon pas lyerjes.

Ngjyre multi-dimensionale qe duket natyralisht vezulluese. 100% mbulim thinje.

APLIKIMI Aplikimi i thjeshtuar

Ju lutemi te ndiqni instruksionet brenda paketimit (ose aplikimin e detajuar), por disa nga pikat e rendesishme jane:
 • Per rezultat me te mire, ne fillim aplikojeni bojen mbi rrenje ne seksione te vogla (0.5cm secila).
 • Koha e zakonshme per zhvillimin e ngjyres eshte 25 minuta, por nese keni thinja te veshtira, shtoni edhe 5 minuta me shume ( pra 30 minuta ne total).
 • Nese perdorni nuancat Ultra BLonde 03, 04 ose 05, duhet qe te shtoni edhe 20 minuta nga koha standarte e zhvillimit te ngjyres ( 45 minuta ne total).
APLIKIM I DETAJUAR Hapat e aplikimit te bojes

Hapi 1

Perzierja e bojes

Shenim: Ngjyra e miksuar qe krijohet gjate aplikimit te bojes nuk eshte ngjyra perfundimtare qe marrin floket.

 1. Vishni dorezat e vecanta te aplikimit. Prisni me kujdes dhe hiqni pjesen e tapes se oksikremit sic tregohet ne figure .
 2. Hidh te gjithe bojen pa amoniak ne masen e oksikremit.
 3. Ver serish tapen mbi shishen e oksikremit dhe duke e fiksuar me gishtin tregues ( te veshur me doreze), si ne figure, tundeni mire masen derisa te behet homogjene.
 • Vemendje: Mos e lini te bllokuar tapen e oksikremit te vendosur ne shishe pasi beni tundjen. Mbyllja e tapes krijon presion te substancave dhe mund te kete efekte te ndryshme.
Hapi 2
Aplikimi i bojes dhe koha qe duhet mbajtur.
Menyra A - Aplikimi ne te gjithe gjatesine e flokut.
 • Ndajini floket ne 4 pjese te barabarta dhe fikso secilen nga pjeset me kapse , sic tregohet ne figure.
 • Lesho nje nga pjeset e kapura te flokut dhe apliko ne rrenje me ane te shishes se oksikremit ne gjatesi te vogla 6-7 mm.
 • Mos e apliko perzierjen ne lekuren e kokes.
 • Perserit kete aplikim ne pjeset e mbetura te flokut.
 • Nese perzierja mbetet ne lekure fshije me kujdes me peshqir te lagur.
 • Masazho me kujdes ose krihe flokun nga rrenja tek majat duke e shperndare masen e bojes kudo.
 • Pasi te keni shperndare bojen ne te gjithe flokun lereni per 25 minuta te thahet.
 • Per floke te thinjur rezistente , lereni 5 min me shume , pra 30 min total.
 • Per Bjonde shume te hapura , numrat 03 ,04 , 05 lereni dhe per 20 minuta me shume , pra 45 minuta total.
 • Hidhni pak uje te ngrohte ne floke dhe masazhojeni me kujdes flokun me ane te dorezave.
 • Krihini floket nderkohe qe I lani me uje te ngrohte derisa uji te dali I paster nga floku qe po krihet.
 • Hidhni shampon pas lyerjes shperndajeni ne te gjithe flokun dhe lereni per 2 minuta.
 • Kriheni me uje te ngrohte dhe pasi te jete shperlare , stiloni floket sipas deshires.
Menyra B -
 • Ndajini floket ne 4 pjese te barabarta dhe fikso secilen nga pjeset me kapse , sic tregohet ne figure.
 • Lesho nje nga pjeset e kapura te flokut dhe apliko ne rrenje me ane te shishes se oksikremit ne gjatesi te vogla 6 mm.
 • Mos e apliko perzierjen ne lekuren e kokes.
 • Perserit kete aplikim ne pjeset e mbetura te flokut.
 • Nese perzierja mbetet ne lekure fshije me kujdes me peshqir te lagur.
 • Masazho me kujdes ose krihe flokun duke e shperndare masen e bojes vetem ne pjesen e rrenjes.
 • Pasi te keni shperndare bojen ne te gjithe rrenjen lereni per 20 minuta te thahet.
 • Per floke te thinjur rezistente , lereni 5 min me shume , pra 25 min total.
 • Per Bjonde shume te hapura , numrat 03 ,04 , 05 lereni dhe per 20 minuta me shume , pra 40 minuta total.
 • Pjesen e mbetur te bojes shperndajeni duke e masazhuar ne pjesen tjeter te flokut dhe mbajeni per 5 minuta. (Sherben per njetrajtesimin e ngjyres ).
 • Hidhni pak uje te ngrohte ne floke dhe masazhojeni me kujdes flokun me ane te dorezave.
 • Krihini floket nderkohe qe I lani me uje te ngrohte derisa uji te dali I paster nga floku qe po krihet.
 • Hidhni shampon pas lyerjes shperndajeni ne te gjithe flokun dhe lereni per 2 minuta. Kriheni me uje te ngrohte dhe pasi te jete shperlare , stiloni floket sipas deshires.
KUJDES Informacion sigurie

 • Bojerat e flokeve mund te shkaktojne reaksione alergjike.
 • Ky produkt permban perberes qe mund te shkaktojne irritim te lekures ne individe te vecante.
 • Perpara perdorimit te bojes nje test alergjie keshillohet te behet ne nje zone te vogel flokesh sipas intruksioneve te dhena.
 • Ky produkt nuk duhet te perdoret per te lyer qerpiket apo vetullat, perdorimi ne keto zona mund te shkaktoje inflamacione te ndryshme e deri ne verbim.
 • Ky produkt nuk eshte dizenjuar per tu perdorur nga persona nen 16 vjec.
 • Personat qe kane tatuazhe te perkohshme me kéna jane me te riskuar ndaj alergjive.
 • Nje test alergjik duhet bere 48 h perpara aplikimit te bojes, edhe nese ke perdorur me perpara bojra te tjera.
 • Eshte mire qe produktin ta blini me synimin per ta aplikuar pas dy ditesh ne menyre qe ti lini kohe testit alergjik.
INSTRUKSIONET E SIGURISE Lexo perpara aplikimit

Mos e perdorni kete produkt nese :

 • Keni patur me perpara reaksione alergjike nga bojra te meparshme.
 • Keni lekure sensitive , shenja te ndryshme ne lekure apo skalp te demtuar e te irrituar.
 • Keni pasur reaksione alergjike ne te shkuaren ndaj kénase ne tatuazhe te perkohshme.
 • Mos I perdorni kurre ne vetulla apo qerpike , mund te shkaktoje verbim.
 • Prit te pakten 14 dite, ku nderkohe floku eshte lare, deri ne lyerjen e rradhes.
 • Ne raste te reaksioneve nderkohe qe po lyeni floket si skuqjet , djegjet , irritimet ne skalp etj lajeni menjehere dhe mos e perdorni me.
 • Nese hasni veshtiresi ne frymarrje , shtrengime ne kraharor ose shenja te ndryshme jo normale ne trup ndaloni menjehere perdorimin dhe kerkoni ndihme mjekesore. Konsultohuni me mjekun nese doni ta perdorni serish . Ne raste alergjish shume te renda ruani paketimin per te ditur perberesit alergjike.
Ngjyruesi permban Fenilenediamine ( C6H8N2) , Resorcinol {C6H4(OH)2} , dhe oksikremi permban peroksid hidrogjeni (.H2O2 )
Vemendje: Mbajeni larg femijeve . Mos e perdorni ne femijet nen 16 vjec . Perdorni gjithmone doreza. Evidento kontaktin me syte. Laj menjehere syte me uje te bollshem nese produkti bie ne kontakt me to. Lani floket mire pas aplikimit.
Keshilla:
 • Mbani syte te mbyllur mire kur lani floket pas lyerjes. Nese ju bie ne sy shpelajeni menjehere me uje te vaket ose te ftohte, nese mbani lente hiqini menjehere. Nese irritimi vazhdon lajmero nje doktor.
 • Ky produkt nuk eshte prodhuar per femije.
 • Mbani gjithmone aplikuesin e bojes larg fytyres.
 • Largoni cdo mjet metalik nga floket para dhe gjate lyerjes.
 • Mbajeni oksikremin larg nxehtesise dhe drites. Mbajeni paketimin ne nje ambient te fresket te thate derisa te perdoret.
 • Mos e perdorni ne floke qe kane mbetje te kénase apo mbetje metalike nga bojrat te tjera pasi mund te kete bashkeveprime duke cuar ne dekolorim te flokut apo keputje.
 • Mos e nuhatni apo pertypni. Nese eshte gelltitur, lajmeroni mjekun ose dergojeni personin ne urgjence menjehere.
 • Laj duart mire pas aplikimit. Hidhni pjesen e mbetur te aplikimit.
 • Mos e ruani perzierjen e mbetur pasi mund te shkrije pjesen mbajtese.
 • Mos e perdorni kete perberje ne pjese delikate si mustaqe apo mjeker.
TESTI I ALERGJISE (48 h perpara lyerjes) —Duhet te behet perpara cdo aplikimi edhe nese ke perdorur me perpara boje flokesh.
Shenim: Ngjyruesit e flokeve mund te shkaktojne reaksione alergjike, ne raste te rralla madje dhe deme serioze. Tatuazhet e te gjitha llojeve perfshire ato me kéna rrisin riskun e alergjive. Alergjite mund te shfaqen ne cdo kohe edhe pse ti mund ta kesh perdorur edhe me perpara kete boje dhe ste ka shkaktuar alergji. Ndaj eshte mire te behet gjithmone testi alergjise 48 h perpara aplikimit te bojes.
Te dhena qe duhet te dini:
 • Keshillohet te mos perdoret ne floke qe nuk jane ne gjendje te mire.
 • Aplikojeni ne floke te lare dhe te thare. Mos e lani direkt para lyerjes. Nese floku eshte shume I yndyrshem ose keni perdorur shume produkt stilues , lajeni 24 h perpara aplikimit.
 • Pergatiteni perzierjen menjehere perpara aplikimit dhe mos perzieni produkte te tjera.
 • Kini kujdes qe mos te sperkasni me boje rrobat apo mjedisin perreth, fshjeni menjehere me peshqir te lagur nese ndodh.
 • Per te hequr njollat e bojes ne lekure perdorni peshqir te lagur me shampo dhe aplikoni me pas vazeline ne pjeset e ballit apo qafes (jo ne floke) per te parandaluar reaksione.
 • Sperkatjet e bojes duhen pastruar menjehere me uje te vaket ose te ftohte.
Pergatitja e testit alergjike behet si me poshte:
 • Me shume kujdes zbertheni tapat e oksikremit dhe bojes.
 • Perzieni 1 luge caji oksikrem me 1 luge caji boje ne nje ene plastike ose xhami .
 • Ne nje zone te vogel flokesh(2cm) te lare dhe te thare kryesisht pas veshit apo ne pjesen e mbrapme te kokes.
 • Lyeni pjesen e perzgjedhur dhe lereni te thahet.
 • Mbajeni per 48 h dhe nese nuk keni patur shenja te ndryshme alergjike si kruarje , skuqje ,irritime te ndryshme etj , jeni gati per te aplikuar bojen . Ne te kundert lajeni menjehere me uje dhe sapun dhe mos e perdorni masen ne floke pasi jeni alergjike ndaj saj.
 • Mos e perdorni kete mase nese skalpi paraqet gjendje jo normale.
Testi paraprak aplikuar 48 h perpara lyerjes:
 • Mund te ndikohet nga mjedisi i jashtem, ekspozimi ndaj diellit , lyerja e meparshme apo faktoret e stresit.
 • Per te pare si do te duket ngjyra e flokut tuaj pas perdorimit te kesaj boje aplikojeni ne nje pjese te vogel (6 mm) dhe pasi ta perhapni ne gjatesine e fijes se aplikuar lereni 25 minuta te thahet. Per bjondet 45 minuta . Me pas lajeni dhe thajeni pjesen e ngjyrosur dhe shikoni rezultatin .
PERBERESIT Permbajtja kimike e produkteve

Ngjyruesi pa amoniak: uje, acid oleik, alkool isoprofil, etanolamine, peg-2 sojamine, lauramid mea (C 14 H 29 NO 2) , pirolidon lauril (C 16 H 31 NO) , sulfat sode lauretik (CH3(CH2)11(OCH2CH2)nOSO3Na), sulfit sode, amino acid keratine, amino acid mendafshi, glikol butileni (C 4 H 10 O 2 ), acid eritorbik , tetrasodium EDTA, parfum, alfaizometil hekuri, citronelol, geraniol, limonine, 2,4 diaminofenoksietanol HCL, m-aminofenol, p-aminofenol, p-fenilenidiamine, resorcinol.
Oksikremi: uje, peroksid hifrogjeni, alkool cetearil (C16H34O) , ceteareth-20 {R(OCH2CH2)nOH}, steareth-10 allyl ether/acrylates copolymer , amodimethicone, sode sulfat laurile, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, glicerine, trideceth –12, bisodium fostati, acid fosforik, paraben metilik, EDTA.
Balsami pas-lyerjes: uje, alkool cetearil, glicerine, klorid behentrimonium, amodimethicone, amino acide keratine, amino acide mendafshi, acid acetik, glikol butilenik, klorid centrimoniumi, acid citrik, alkool isopropil, trideceth-12, parfum, paraben etilik, paraben metilik, fenoksietanol,

Vleresimet e klienteve

Ska vleresime Jepni vleresimin tuaj
E Hene, E Mart, E Merkure, E Enjte, E Premte, E Shtune
Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nentor, Dhjetor
Nuk ka artikuj mjaftueshem te disponueshem. Kane mbetur vetem [max].
Shto ne ListeShiko ListenHiq nga lista e preferuar
Shporta

Shporta juaj eshte bosh.

Shop