Kalo tek permbajtja

Blonderful Soft Lightener Cream 50ml

Lek 1,200.00
-

Me informo kur te vije

BLONDERFUL SOFT LIGHTENER CREAM 50ML

BLONDERFUL TM  5min SOFT LIGHTENER

• Zbut kontrastin midis fijeve dhe bazes natyrale

• Ndihmon per te arritur nje nuance bjonde me te ndezur dhe me shkelqim

• E pershtatshme per tu perdorur menjehere pas dekolorimit ose ndermjet sherbimeve dekoloruese.

• Duhet te perzihet VETEM me Soft Lightener energizer

• Pa amoniak