Kalo tek permbajtja

Blonderful Bond Maintainer

Lek 1,500.00

Me informo kur te vije

BLONDERFUL BOND MAINTAINER 250ML

HAPI 3 | BLONDERFULTM BOND MAINTAINER: mirembajtje ne shtepi 5min

• Produkt i cili ploteson sherbimin e dekolorimit Blonderful

dhe pergatitjen para sherbimit BondDefender

•Me PLEXFORCE per te mbrojtur dhe ruajtur strukturen lidhese te flokeve pas sherbimeve dekoloruese Blonderful

• Aplikojeni mbi floke te lagur para shampos