Kalo tek permbajtja

Be Fabulous Recovery Shampoo - STEP 1

Ska gjendje
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

STEP 1 HAIR RECOVERY
SHAMPOO
Lajini floket 2 here me Hair Recovery Open Cuticle Shampoo per te hapur luspat duke pergatitur floket per trajtimin.
Shplajini floket dhe thajini me peshqir.