Kalo tek permbajtja

Be Fabulous Recovery Cuticle Sealer Shampoo - STEP 3

Ska gjendje
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

STEP 3 HAIR RECOVERYCUTICLE 
SEALER SHAMPOO
Pas perfundimit te proçesit, shplajini floket me uje te bollshem dhe lajini vetem nje here me Recovery Cuticle Sealer Shampoo
Thajini me peshqir.