Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Be Fabulous Recovery Keratin Conditioner - STEP 4

Lek 2,000.00

Me informo kur te vije

STEP 4 HAIR RECOVERY
KERATIN CONDITIONER
Aplikoni Hair Recovery Keratin Conditioner mbi floke te thare me peshqir. Masazhojeni mire dhe shplajeni me uje te bollshem. Nese nevojitet, aplikoni Volumizing Spray mbi rrenje dhe Ends Repair Serum mbi gjatesite dhe majat e flokeve.