Kalo tek permbajtja

Be Fabulous Curly Hair Shampoo

Ska gjendje
Lek 1,800.00
-

Me informo kur te vije

Be Fabulous Curly Hair C.R.E.A.M. Curl Defining Shampoo 250ml/1000ml

Perkujdesje e perditshme hidratuese per kacurrela elastike, te formuara dhe me shkelqim. Mbron ngjyren, Rigjeneron dhe Hidraton kacurrelat e trajtuara kimikisht.