Kalo tek permbajtja

Be Fabulous Curly Hair Conditioner

Lek 1,800.00
-

Me informo kur te vije

Be Fabulous Curly Hair C.R.E.A.M. Curl Defining Conditioner 250ml/750ml

Perkujdesje e perditshme hidratuese per kacurrela elastike, te formuara dhe me shkelqim. Mbron ngjyren, Rigjeneron dhe Hidraton kacurrelat e trajtuara kimikisht.
PERDORIMI: Aplikojeni mbi floke te lare dhe lereni per 2 deri 3 minuta. Shplajeni mire.